KJKP Rad

Ljubazno molim gore spomenute javne organe i preduzeća da poduzme sve potrebne korake iz svoje nadležnosti za rješavanje divlje deponije kod kontejnera u ulici Zdenka Markulja. Također molim da se na osnovu zahtjeva građana postave nedostajući kontejneri.

Postavljeno na: 
Druga radna sjednica-zastupnička pitanja i odgovori
Pitanje: 
Odgovor: 

Na osnovu molbe etažnih vlasnika u ulici Nedima Filipovića6,8,10 i 12 te Paromlinska br.55a,55b,55c,55d,55e i 55fda KJKP RAD doo Sarajevo dozvoli parkiranje za automobile djela svojih radnikaunutar kruga direkcije

Postavljeno na: 
54. radna sjednica-zastupnička pitanja i odgovori
Pitanje: 

Da se postojeći kontejneri i kante za smeće kvalitetnije zatvore i tako se sprijeći da vjetar, psi lutalice, ptice i druge životinje iznose sadržaj iz istih koji na kraju završi u prirodi, parkovima, vodotocima i ulicama.

Postavljeno na: 
54. radna sjednica-zastupnička pitanja i odgovori
Odgovor: 

Inicijativa za izgradnju Reciklomata po uzoru na druge veće gradove i metropole. Svaka prazna ambalaža koja se ubaci u Reciklomat doprinosi očuvanju prirode, a onom ko ubaci donosi određena novčana sredstva.

Postavljeno na: 
43. radna sjednica-zastupnička pitanja i odgovori
Odgovor: 

Zastupničko pitanje Ministru komunalne privrede,infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo i preduzeću KJKP ''RAD" Sarajevo.

Postavljeno na: 
38. radna sjednica-zastupnička pitanja i odgovori