Zastupnička pitanja

Safet Mešanović

Safet Mešanović

Puni tekst pitanja:

Zastupnička inicijativa vezanu za rješavanje statusa objekata na trasi IX transferzale.


Safet Mešanović

Puni tekst pitanja:

-Molim ministricu Ademaj da mi dostavi informaciju o tome koliko je stomatoloških stolica u funkciji i ispravno od ukupnog broja istih u DZ KS?"
-Kako je moguće da su pojedine stomatološke stolice neispravne i po više od godinu dana a sve pod izgovorom sporog provođenja procedure javne nabavke za popravke istih" ?


Puni tekst pitanja:

" Podnosim inicijativu da se održi širi sastanak po pitanju rješavanja sistema Kanalizacije u industrijskoj zoni Rajlovac a koja ujedno obuhvata i pet mjesnih zajednica ovog dijela Općine Novi Grad tj. Kantona" .


Safet Mešanović

Puni tekst pitanja:

" Za glavnu tužiteljicu Kantonalnog tužilaštva, gospođu Dalidu Burzić, da nas izvjesti u kojoj je fazi predmet Nikole Džamonje, krivičnog djela koje je počinio 06.08.2013. godine u ulici Braće Mulića br. 51, Općina Novi Grad, Sarajevo" ?


Safet Mešanović

Puni tekst pitanja:

Zastupnik Safet Mešanović na Sedmoj Radnoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo održanoj 07.10.2015.godine, u okviru tačke Dnevnog reda "Zastupnička pitanja, inicijative i odgovori", a u skladu sa Poslovnikom Skupštine Kantona Sarajevo pokrenuo je zastupničku inicijativu da se iz Budžeta Kantona Sarajevo za 2015. godinu izdvoji grant za izgradnju Roditeljske kuće i istu dostavio u pisanoj formi.